dijous, 3 de març del 2016

LECTURA PREHISTÒRICA

Heu llegit mai dins d'una cova prehistòrica? La primera cosa que notareu si ho proveu és que és molt fosc, que el terra és molt dur i que al cap d'una estona de ser-hi les cames es van adormint.
Per tant, per sort, ara no cal que llegim a les coves prehistòriques perquè tenim llocs més còmodes. Malgrat tot, un dia és un dia...
Els nens i nens de 2n han muntat una cova prehistòrica al passadís: cada dia hi ha més pintures rupestres, ossos, pells... que ens fan adonar de com vivien al Paleolític i al Neolític.
Els nens i nenes de 5è estem llegint el Viatge al país dels Lacets, on una colla de laïtes, que estan instal·lats encara al Paleolític, visiten els Lacets, molt més evolucionats.
Aquesta feliç coincidència va fer que els grans demanessin permís als petits per ocupar la seva cova per llegir. Els petits ho van trobar bé i els grans van descobrir com pot ser de divertit, per una estona, ser un prehistòric... amb frontal o lot!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.