dimarts, 26 de maig del 2015

TALLER DE CUINA

Dins del projecte Toleranyam, cinquè ha estudiat les intoleràncies i les al·lèrgies alimentàries.

Després de documentar-se a fons i sentir les experiències d'algunes persones que pateixen aquests transtorns, han elaborat receptes de cuina i possibles menús per ajudar els restauradors de Solsona a oferir menús adaptats als seus clients.

Avui l'experiència ha anat més enllà: al matí, la cuina del restaurant Gran Sol s'ha obert per oferir un taller als nens i nenes. Han pogut cuinar croquetes i galetes aptes per a gairebé tothom.

Ha estat una gran experiència.

Només queda fer la cloenda del projecte juntament amb la resta d'escoles del Solsonès, el dia 5 de juny, a les 3h de la tarda, al Centre Cívic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.